top of page

OM AT KUNNE REJSE OG ARBEJDE REMOTE
Det er næppe gået nogles næse forbi, at Andreas og jeg er på honeymoon 😉 Jeg har i hvert fald ikke gået stille med dørerne.

Men.. hvad man måske ikke ser så meget på mine sociale medier er, at jeg på trods af bryllupsrejse også stadig har halve dage, hvor jeg arbejder.

Jeg arbejder både fordi jeg skal skrive nogle rejseguides til et magasin der hjemme, men også fordi min virksomhed, jo ikke bare kan lukke ned en måned, mens jeg er væk.

Selvom det nogle dage kan virke tosset at sætte sig ind i mørket i aircondition, når man kunne ligge i vandkanten med en Pina Colada, så er det faktisk lige præcis den del af mit job, som jeg elsker mest. Muligheden for at kunne tage jobbet med alle steder hen, hvor der bare er en stabil wifi-dækning. Det giver en utrolig frihed, og giver mig mulighed for at rejse meget mere, end jeg ellers ville kunne.

Da jeg i sin tid skulle starte min virksomhed, var det en afgørende faktor for mig, at jeg ville skabe et job, som jeg kunne udføre alle steder fra. Muligheden for at leve som digital nomade skulle være til stede i den virksomhed jeg stablede på benene, det var et afgørende succeskriterie. I dag lever jeg måske ikke som fuldtids digital nomade, men jeg rejser helt sikkert mere end jeg ville kunne i et normalt 8-4 job.

Mange job i dag kan faktisk tages med på farten, og hvis du selv drømmer om mere frihed, så begynd at overvej om det virkelig er nødvendigt for dig, at møde ind på et fysisk kontor for at klare dine opgaver tilfredsstillende. Flere og flere arbejdspladser giver deres medarbejder lov til at arbejde hjemmefra eller tage jobbet med ud i verden.

Comments


bottom of page