top of page

OM FORDELE OG ULEMPER VED EN HJEMME-ARBEJDSPLADSSom 17 årig startede jeg min egen virksomhed, dengang gik jeg i gymnasiet og brugte derfor kun weekenderne på mit eget firma, men i årerne efter har jeg i flere lange perioder arbejdet udelukkende selvstændigt, og det har blandt andet betydet, at jeg ikke er kommet uden for en dør, men blot har siddet hjemme foran min computer. Nogle dage nyder jeg, at jeg ikke skal ud af døren, og kan sidde en hel dag i nattøj og arbejde, men de fleste dage kan jeg faktisk godt savne, at der er lidt liv omkring mig.

Derfor er jeg begyndt at kigge lidt efter hvilke muligheder, der er for at blive en del af et kontorfællesskab. Jeg har ikke besluttet mig for om det er noget jeg vil endnu, men jeg er begyndt at lege lidt med tanken. Det er efterhånden blevet så populært, særligt for iværksættere at slå sig sammen i kontorfællesskaber, hvor man kan sparer med andre iværksættere og generelt bistå hinanden som en slags kollegaer, selvom man ikke arbejder i samme virksomhed.

En stor hjælp i min research efter det rette sted, er Lokalbasen.dk. Det er et site der samler en helt masse erhvervslejemål og gør det nemmere, at få overblik over hvilke muligheder, der er på markedet.

I følge en undersøgelse fra MatchOffice er det slet ikke kun mig, der overvejer et kontorfællesskab. Det er nemlig generelt en stigning i den slags lejemål i hele Europa.

Anyway, bare lidt tirsdags-tanker fra mig, der sidder her hjemme i nattøj og forsøger, at holde juleferie selvom, der er nok arbejde at tage fat på 😉 Hvis I har andre tips og tricks til at finde det rette kontorfællesskab, så meld endelig ind.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page