top of page

ON MY WISH LIST

Kimono fra Stine Ladefodhed, bumberjakke fra Bubbleroom, sweater fra Stine Ladefoged, skindbukser fra Munderingskompagniet, vinterjakke fra Bubbleroom, vinterstøvler fra UGG, sweater fra Tiger of Sweden, ur fra Authentic, bluse fra Second Female,

De kolde efterårsdage har virkelig gjort mig opmærksom på, hvor meget min efterårs- og vintergarderobe trænger til at blive opdateret. Jeg føler virkelig ikke, at jeg har noget at tage på. Derfor er jeg på udkig efter nogle nye vinterstøvler, en ny lækker vinterjakke og en ny lækker sweater. Ovenfor har jeg samlet nogle af de ting som jeg har øje på lige for tiden, og som jeg rigtig godt kunne tænke mig kom hjem og hænge i mit garderobeskab.

Udover at drømme mig til en ny garderobe, står min fredag i dag i bachelor-opgavens tegn. Andreas er ude med firmaet, så min BA-makker og jeg har besluttet at bruge hele den højhellige fredag på at skrive opgave. Tanken var, at det skulle foregår med lækker mad og en flaske rødvin men eftersom jeg fortsat kun må spise flydende og indtager så mange piller, at min lever næppe kan klare ret meget alkohol, så må jeg glæde mig over selskabet mens jeg nyder min yoghurt.

Jeg håber, at I får en lidt mere farverig start på weekenden 🙂 // Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page