top of page

ONES UPON A NIGHT ..

I går var jeg i byen med en gruppe skønne piger! Planen var, at jeg skulle have været på Amager hos Julie klokken 21, men først kom jeg for sent ud af døren, fordi jeg pludselig fik travlt med en masse ting, da Christina vandt Bride Of The World.

Da jeg så endelig står på Holte station, så kører togene selvfølgelig ikke til Nørreport pga. en signalfejl.. Min skønne veninde Michele ringer så og tilbyder, at hente mig på Østerport og kører mig ud til Julie. Så vidunderlig en redning!!  

Da vi så kommer ud til Julie, går Michele med op, får en drink, og beslutter sig for at tage med i byen. Så Michele kørte hjem og hentede sin veninde, og kom tilbage og hente Nathalie, Julie og jeg og så tog vi på ZEN, som havde sendt mig en fin invitation til “Ones upon a night”I går var der simpelthen så mange skønne mennesker på ZEN, så jeg havde en helt fantastisk aften. Da min bedste veninde Michelle kom forbi, og klokken nærmede sig det tidspunkt, hvor de normalt tænder lyster og slukker musikken på ZEN, besluttede vi os for at tage på HIVE.

Jeg har faktisk ikke hørt ret meget godt om HIVE, men vi tænkte at vi lige var nødsaget til at prøve det. Nu er det så prøvet, og der kommer jeg nok ikke igen foreløbig.  

:-)

// Josephine

留言


bottom of page