top of page

OTTE VARME VINTERJAKKER
Hold nu kæ*t hvor er her koldt her hjemme! Sidste år oplevede jeg jo slet ikke vinter, så jeg ved ikke om det er derfor, at kulden kommer så meget bag på mit i år. Jeg føler, at det er helt lige meget, hvor meget tøj jeg tager på når jeg går uden for, jeg fryser anyway.

Jeg er gået på udkig efter en ny og varmere vinterjakke. Lige nu har jeg gik på ovenstående otte jakker, som jeg tænkte, at jeg ville dele med jer. Måske der er andre, der står i samme situation som mig? 🙂

Hvis du ikke har problemet med at holde dig varm, så kan du jo se min ønskeliste fra sidste år, hvor jeg crushede helt vildt over lækkert lace lingeri. Se med her.
NA-KD / Samsoe & Samsoe / MANGO / NA-KD Trend / Hannalicious x NA-KD / Hannalicious x NA-KD / Sparkz / Sparkz

bottom of page