top of page

OUTFIT AND UPDATE


IMG_6024.JPG

Midt i alt arbejdet blev det lige tid til at skyde et par outfitbilleder. Jeg købte den her lækre ruskindstop på et loppemarked for et par uger siden, og jeg er blevet ret vild med den. Den lyser min efterhånden ellers ret ensfarvede garderobe op, og minder mig lidt om forår og sommer. Find en der minder om her. Mine læderjeans er fra Second Female. Jeg kunne ikke finde dem på deres hjemmeside, men der nogen der minder om her.

Udover en mindre overspringshandling med outfitbillederne, så står dagen på arbejde og udvælgelse af modeller fra vores testshoot til Preferred Models og ellers skal jeg igennem det arbejde, og så har jeg en stor eksamensopgave jeg skal have arbejdet på.

Jeg har så travlt for tiden, at jeg nærmest ikke kan huske hvad jeg selv hedder. Godt der snart er juleferie!

Ha’ en skøn dag!


IMG_6018.PNG
IMG_6021.PNG

// Josephine

Comments


bottom of page