top of page

OUTFIT INSPIRATION // FLOWER POWER

Jeg ved ikke, om det er fordi, at jeg snart har opholdt mig 1,5 måned i Asien, men jeg er simpelthen blevet helt tosset med blomster! Dem man putter i vaser, og som dufter godt, har jeg længe været vild med, men nu har jeg altså også forelsket mig i dem, der pynter mine outfits. Her til eftermiddag har jeg shoppet mig en ny kjole med det fineste blomsterprint, som jeg glæder mig til at vise jer. Indtil da tænkte jeg, at jeg lige ville dele lidt blomster-outfit inspiration med jer. Er det ikke bare nogle lækre billeder? Hvis du trænger til mere så flyder Pinterest altså med inspirerende photos! 😉 God søndag og husk at kig forbi i morgen, hvor jeg har en masse lækre forårsjakker klar til jer. :-*

English: Maybe it’s because I have stayed in Asia for one and a half month now, maybe not – but my love for flowers have gone totally crazy lately. Those you put in a vase and who smells good I have loved for a long time, the new thing is the flowers who decorate my outfits. Today I have bought a new dress, It’s covered with flowers and I really look forward to show it to you. For now I just thought I would share some flower-outfit-inspiration with you guys. Lovely pictures right? If you are looking for more Pinterest is loaded with inspiring photos. 😉 Have a nice Sunday and remember to stop by the blog tomorrow, I have some very nice jackets for spring to show you! :-*

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page