top of page

OUTFIT INSPIRATION // PINK LOVE


Jeg er stadig fuldstændig forelsket i Vietnam, og jo længere jeg opholder mig i den her lille solskins perle, jo mere får jeg lyst til at hoppe i de farverige outfits. Lige for tiden er jeg helt crazy lyserød. Jeg synes, at lyserød er den mest delikate og feminine farve, og så går den fantastisk sammen med solbrun hud. 😉 Billederne ovenfor har jeg fundet på Pintrest til inspiration. Hvad synes I? 🙂

English:

I’m still so in love with Vietnam, and the more I stay in this sunny place I feel like dressing up in colours. At the moment I’m really crazy about pink! I think it’s the most delicate and feminine colour and it’s perfect with tanned skin 😉 The photos above I have found on Pinterest for inspiration. What do you think?

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Commentaires


bottom of page