top of page

OUTFIT OF THE DAY


jose

Leather pants – Second Female / Top – H&M / Blouse – COS / Watch – Picto / Boots – Sand 

Det var virkelig tiltrængt, og meget meget dejligt at holde en fri dag i går. Jeg startede dagen med at gå en tur på østerbro, med en varm kop te og købte friske blomster. Bagefter tog jeg forbi new look cph – en fantastisk negleklinik, hvor jeg fik lavet de mest cool negle. Dem glæder jeg mig til at vise jer 😉 og bagefter gik jeg en tur i fitness.

Eftermiddag blev brugt på lidt arbejde, og i går aftes kørte jeg så hjem til min mor og spiste sushi og se fjernsyn. Andreas er i Polen med sit arbejde, så i stedet for at sidde alene der hjemme, så kørte jeg hjem til mine forældre og hyggede.

I dag er jeg tilbage på Ekstra Bladets news desk, og det sammen i morgen, men så kan jeg nyde en forlænget weekend, med endnu en skøn fridag på fredag.

Jeg er netop nu ved at få lagt den sidste hånd på min Sri Lanka guide. Jeg håber, nogen af jer kommer til at få glæde af den.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page