top of page

OUTFIT OF THE DAY


Det her outfitbillede fik jeg taget for nogle uger siden, mens der stadig var blade på træerne og græsset var grønt – men det går lige så fint til de vejr og temperaturforhold som vi har nu.

Efter at jeg har ligget syg et par dage, trænger jeg til at komme ud af mit hyggetøj, men magter alligevel heller ikke det helt stramme endnu, så det her er en perfekt løsning. Casual og cool!

Kameraet har ikke været så godt til at fange farven på blusen. Her ser den hvid ud, men i virkeligheden er den mintgrøn. En farve som jeg virkelig elsker!

En ting som jeg vil forsøge, at denne vinter, er at klæde mig lidt mere lyst og farverigt. Efterår og vinter betyder ofte, at mine outfits altid er grå eller sorte, og det vil jeg forsøge, at lave om på i dag. Vi må trodse årets grå nuancer lidt 😉

// Josephine

In english: This picture is taken some weeks ago, when the nature still was green and alive. This outfit is perfect for the weather and temperatures that we have now. The top is warm and cozy, and the colors are light and fresh – a perfect contrast to the grey and dark colors outside. 

Comments


bottom of page