top of page

OUTFIT POST // WHITE DRESS AND BLUE OCEAN


thumb_IMG_2766_1024_Fotor
thumb_IMG_2761_1024_Fotor

Åh jeg fandt lige de her billeder fra vores ferie på Sri Lanka. Det var så fantastisk en tur, og det føles allerede som 1000 år siden. Jeg synes allerede, at jeg trænger til sådan en tur igen snart. Godt jeg rejser til Marbella i morgen 😉

I dag står den på lidt langsom morgenmad med mig selv, oprydning i lejligheden og pakning af min kuffert inden turen går på job igen.. 

I aften har Andreas sagt han får for middag og en flaske rødvin. Det glæder jeg mig til. Den sidste uge har vi nærmest kun set hinanden på vej ud og ind af døren, så det bliver godt at få hygget lidt i aften! 

Nyd dagen! :-* og husk du kan følge med på min snapchat: Jhelbrandt eller Instagram @josephinehelbrandt

// Josephine

bottom of page