top of page

OUTFIT POST / UNDER THE PALM TRESS


img_6593.jpg
thumb_IMG_2668_1024_Fotor_Fotor_Collage_Fotor

Fra 31 grader til 0. Forskellen er til at få øje på. Vi landede i Danmark i går efter en helt fantastiske ferie på Sri Lanka med masser af varme, sol og palmer. Så snart vi trådte ud af flyveren var det som om vi blev ramt af en mur af kolde der bankede lige i mod os.

Da vi kom hjem gik jeg en tur i Netto og handlede ind til morgenmad, mens Andreas gik efter takeaway. Vi var rimelig ramt af jetlag og magtede ikke at lave mad. 😉

I dag har dagen primæret stået på at få pakket ud og vasket tøj. Nu sidder jeg med min computer og kigger feriebillederne igennem, mens Andreas læser sin bog fra ferien færdig. Jeg er endnu ikke helt oven på med halsen, så i aften står den bare på sofa-hygge og kamp mod jetlag, mens jeg forsøger at blive helt rask.

// Josephine

留言


bottom of page