top of page

PAKKEKALENDER 1/24 – VIND MEDLEMSSKAB TIL PILATES CPH
Pakkekalenderen starter ud med en pakke, som jeg selv er blevet fuldstændig lykkelig for. I dag har du nemlig mulighed for at vinde et klippekort-medlemskab hos Pilates CPH, et Pilates studie hvor jeg selv træner, og som jeg derfor med sikkerhed kan sige, at du får adgang til de lækreste faciliteter og nogle hamrende dygtige trænere lige i hjertet af København.

På hvert hold er der max 10 deltagere, så du er sikker på at du får noget ud af din træning og instruktøren har tid til at tage højde for dig og dit niveau. Jeg har aldrig selv været gladere for at træne noget sted.

For at være med i konkurrencen om et klippekort med 5 klip til Pilates CPH, som både kan bruges i deres studie på Vesterbro og ved Nørreport station, skal du: 1. Følges Pilates CPH på Instagram – her. 2. Følges mig på Instagram – her . 3. Kommentere dette blog indlæg. Fortæl mig hvorfor du gerne vil vinde et gavekort til Pilates CPH. Vinderen trækkes i morgen kl. 15.00 sammen med offentliggørelsen af den nye præmie.

Comments


bottom of page