top of page

PAKKEKALENDER 10/24 – NEW NORDIC HAIR VOLUME + COLLAGEN FILLER + HYALURON SHOTSDen her konkurrence har jeg virkelig glædet mig til at skyde i gang! Jeg er nemlig selv ret oppe og køre over de her produkter, som jeg har hørt virkelig meget godt om, og som jeg selv netop er gået i gang med at teste. Jeg kommer med en længere anbefaling, når jeg selv har brugt produkterne lidt længere, men indtil nu er jeg virkelig glad for dem – og super begejstret for også at kunne give en heldig læser muligheden for selv at teste produkterne på egen krop 🙂

Du har mulighed for at hele tre produkter fra New Nordic. Det første produkt er 6 måneders forbrug af New Nordic Hair Volume tabletter. Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud, og samtidig bidrager zink til at vedligeholde normale negle, ligesom tabletten indeholder kobber, der bidrager til en normal pigmentering af håret.

Det andet produkt du kan vinde er New Nordic Skin Care Collagen Filler, som er en hudplejetablet, der tilfører din hud næringsstoffer indefra. Med alderen producere vi mindre og mindre kollagen selv og det er derfor vi hår linjer og rynker. Pillerne hjælper din hud med dannelse af kollagen ligesom de hjælper med at beskytte cellerne mod UV-stråler fra solen og forurening i luften, som sammen med rygning er af de største årsager til at vi får rynker.

Sidst men ikke mindst kan den heldige vinder også se frem til at modtage tre pakker Skin Care™ Hyaluron Shots. Hyaluronsyre findes naturligt i huden og er med med til at støtte hudens struktur sammen med kollagen. Huden mister fylde og fugt når niveauet af hyaluronsyre mindskes, og det gør det naturligt med alderen. Skin Care ™ Hyaluron shot er drikkeampuller, som du skal tage hver dag i minimum 30 dage.

Den heldige vinder, kan altså se frem til at ordentlig omgang pleje at både hår og hud!

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de super lækre og naturlige kosttilskud fra New Nordic skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Følge min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF PRODUKTER TIL EN VÆRDI AF MERE END 2000 KRONER FRA SWISS CLINIC:

Den heldige vinder, der kan se frem til at forkæle både tænder og hår med forskønnende produkter fra Swiss Clinic er Rikke Richter. Stort tillykke!

Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne 🙂

Comentários


bottom of page