top of page

PAKKEKALENDER 11/24 – VIND SODASTREAM TIL HJEMMELAVET DANSKVAND + 2 SMAGSVARIANTER TIL SODAVAN
Hvis der er én ting som jeg virkelig savner på mit hjemmekontor her i Vietnam, så er det min Sodastram maskine. Da jeg arbejde hjemmefra på min bopæl i Danmark, var min Sodastream maskine kilden, der sikrede at jeg fik drukket nok vand i løbet af dagen, men det var også den maskine der gjorde, at det ikke længere var af pligt og fornuft jeg drak masser af vand, men i stedet af lyst og nydelse.

Med en Sodastream maskine kan du forvandle postvand fra hanen til sparkling danskvand på få sekunder og ved at tilsætte nogle af Sodastreams smagsvarianter, kan du lave din egen sodavand. Sodastream laver endda smagsvarianter uden sukker og tilsætningsstoffer, som betyder at du kan lave din egen “Zero Sodavand” uden kalorier. Ret genialt ikke?

I dagens pakkekalender, har du mulighed for at vinde den aller nyeste model fra Sodastream, nemlig en Sodastream Spirit i farven hvid. Sammen med den flotte maskine, får vinderen to af mine yndlingssmagsvarianter “Zeros Pineapple Grapefruit “ og “Passion Mango.” Præmien har en samlet værdi af 900 kroner.

SÅDAN VINDER DU:

For at få fingrende i dagens præmie skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Tagge 2 personer, du mener bør se denne konkurrence, i det opslag jeg har lavet på min Facebook side, om denne konkurrence.

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂 HUSK selv at kig forbi bloggen, for at se om du har vundet! Hvis du ikke opdager det selv, indefor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

HER ER VINDEREN AF MAKEUP FRA LANCOME TIL EN VÆRDI AF 1000 KR.

I går havde du mulighed for at vinde makeup fra Lancôme til en værdi af 1000 kroner. Der var rigtig mange, der var interesseret i den lækre præmie og efter til tilfældig lodtrækning har jeg fundet en vinder.

Stort tillykke til Alberte Vørts – Jeg håber, at du bliver rigtig glad for præmien! Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skriver du “Lancome-makeup-vinder” 🙂 Du har tre dage til at skrive til mig, ellers trækker jeg en ny vinder.

Comments


bottom of page