top of page

PAKKEKALENDER 13/24 – VIP NIGHT MED BORD + FLASKER PÅ KØBENHAVNS HOTTESTE NATKLUBDet sted hvor jeg har gået aller mest i byen er på Nørregade 41 i København. Stedet har heddet mange ting gennem tiden, men uanset navnet, har det altid været der, at jeg har haft de sjoveste byture! I dag er det natklubben ARCH, der ligger i de berygtede og berømte lokaler, og selvom jeg ikke længere går lige så meget i byen, som jeg har gjort, så det er uden tvivl den klub, hvor jeg aller helst ryste min bagdel, hvis jeg skal ud i weekenden 😉

Selvom du måske ikke selv har besøgt klubben, så har du nok alligevel læst om den i de kulørte blade, for jo det er Remee’s natklub. 😉

Fordi jeg aldrig selv får nok af en god fest, er jeg vildt glad for, at ARCH er gået med til at forære en heldig vinder en ægte VIP night på klubben. Bag pakkekalenderlåge nummer 13 gemmer sig nemlig fri entre + et VIP bord + flasker på Københavns lækreste natklub til den heldige vinder + veninder.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde en VIP night med fri entre, bord og flasker for dig og dine veninder, skal du være fyldt 20 år. Derudover skal du:

1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge fire veninder, som du vil tage med til festen, hvis du vinder, under billedet af ARCH på min Instagram. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF EN SODASTREAM POWER

Den heldige vinder af en super lækker Sodastream Power + en ekstra kulsyre + fire valgfri smagsvarianter er… Simone Ingemann.. Stort tillykke! Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

Rigtig glædelig jul!

Comments


bottom of page