top of page

PAKKEKALENDER 14/24 – LUKSURIØS BÆREDYGTIG HUDPLEJE FRA COMFORTZONE (VÆRDI 2135 KRONER)


Vinderen af dagens pakkekalender, kan glæde sig til at forkæle sin hud med bæredygtig luksus hudpleje! Comfort Zone er et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bred vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter.

Comfort Zone har i 2017 opnået den fornemme B-Corp certificering og det er kronen på værket for Comfort Zone, der i mange år har arbejdet intensivt og målrettet med at producere etisk og bæredygtigt. Således er 100% af den energi der benyttes i fremstilling, produktion og pakning fra vedvarende energikilder.

Comfort Zone samarbejder løbende med et team af behandlere, læger og forskere, så hver hudplejeløsning er den mest innovative og effektive til et konkret behov. Da hudplejeprodukter arbejder på og i huden, er Comfort Zone yderst kritisk omkring, hvad de anvender i deres formler. De udvælger de fineste aktive ingredienser af naturlig oprindelse og kombinere dem med de mest avancerede højteknologiske molekyler og transportsystemer for at sikre den maksimale effekt, sikkerhed og behagelige følelse i deres produkter. Deres formuleringsfilosofi betyder at produkterne er ude: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. Faktisk er produkterne 100% vegansk.

Produkterne som du i dag har mulighed for at vinde er en del af en et omfattende og avanceret* anti-age hudplejeprogram, skabt af et videnskabeligt team af forskere, læger og eksperter i hudens ældning og ernæring.

Produkterne anbefales til alle med begyndende og eksisterende ældningstegn. Til hud der er i risiko for at ældes tidligt pga. udefrakommende faktorer og forkerte livsstilsvalg, og til dig der vil forbygge ældning og sætte fuldt ind på de første alderstegn, og have anti-age effekt i samtlige af dine hudplejeprodukter.

De fem produkter er: SKIN REGIMEN TRIPEPTIDE CREAM – Dagcreme der beskytter huden mod stress og forurening, og efterlader den fastere og godt fugtet. Den massérbare, balmagtige konsistens lindrer spændinger i ansigtsmuskulaturen og virker kølende. 96.1% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

SKIN REGIMEN CLEANSING CREAM – Mild, skummende rensecreme med delikate overfladesubstanser og Longevity Com-plex™, der effektivt fjerner makeup, urenheder, støv, SPF og forurening. Et unisex produkt, der er ideel til brug morgen og aften på alle hudtyper.

SKIN REGIMEN MICROALGAE ESSENCE – Koncentreret lotion tynd som en toner. Formlen genopretter og fugter huden optimalt og modvirker dehydrering forårsaget af stress, opvarmning, klimaanlæg og rejseaktiviteter. Anbefales hver dag efter afrensning, men kan også anvendes som en intensiv maske efter behov. Den serum-lignende, kølende konsistens skaber en øjeblikkelig følelse af friskhed på huden, revitaliserer den og lindrer træthed og spændinger. Den naturlige aroma har en afbalancerende og styrkende effekt på krop og sind. 94.8% af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

SKIN REGIMEN 1,85 HYALURONIC BOOSTER – Et koncentrat af mirko-, makro- og tværbunden hyaluronsyre på 1.85% for en intensiv fugtgivende og udfyldende virkning. De forskellige molekylære former af hyaluronsyre låser vandet i huden på forskellige niveauer, hvilket forlænger hudens fugtning og reducerer fine linjer og rynker. 99.2 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

SKIN REGIMEN RETINOL BOOSTER – Cremet koncentrat til brug om natten med 1.5% retinol for intensiv hudfornyelse og aktiv korrigering af rynker og for tidlige alderstegn.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive og bæredygtige hudplejeprodukter skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 3. Like billedet 4. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF EN VIP AFTEN PÅ ARCH< /h2>

Den heldige vinder, der kan se frem til den sjoveste aften med fri entre, eget VIP bord og flasker på ARCH – Københavns hippeste natklub er.. Henriette Bak Østergaard

Stort tillykke! Jeg håber, at du får den sjoveste aften sammen med dine veninder! Du skal nu sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn og telefonnummer. 🙂

Comments


bottom of page