top of page

PAKKEKALENDER 14/24 – VIND EN PROFESSIONEL KLIPNING HOS MIN PERSONLIGE FAVORIT-FRISØR
Der er mange ting, jeg savner ved Danmark – men en af de ting, som jeg virkelig har manglet på det sidste, er min faste frisør Linette Kressner. Hun kan trylle med mit hår som ingen anden – og det gælder både pleje, klipning og styling.

Forleden var jeg nede hos en lille lokal Vietnamesisk frisør for at få klippet spidser. Det blev hamrende skævt, og det gav mig virkelig en længsel efter Linette. Jeg har altid været meget omhyggelig med at vælge de rigtige frisører og gået meget op i at finde dem, som ikke bare forstod mine ønsker, men som også selv havde den gode smag, der kunne udfordre og inspirere mig. Det har Linette.

Derfor har jeg også vildt optur over, at hun har sagt ja til at udlodde en klipning til en af mine heldige følgere i dagens udgave af den store pakkekalender. Du kan se meget mere til Linettes arbejde – og hvor dygtig hun er til at trylle kedeligt hår om til en ægte prinsesse-manke på hendes Instagram lige her.
SÅDAN VINDER DU

For at blive den heldige vinder af en professionel klipning hos Linette Kressner i hendes salon på Frederiksberg i København, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Følge Linette på Instagram – her . 4. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg kan finde dig på Instagram og har mulighed for at kåre dig som vinder)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dig der bliver den heldige vinder, skal du nå at skrive til mig indenfor tre dage, ellers trækker jeg en ny vinder. Husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF LE MINI MACARON

I går havde du her på bloggen mulighed for at vinde et starter-kit fra Le Mini Macaron + 2 ekstra valgfri lakker. Den heldige vinder, der kan se frem til salon-lækre negle, uden at skulle betale kassen for at få dem lavet er: Søs Lauridsen

Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for præmien – og går igennem både jul og nytår, med hamrende lækre negle! 😉 Det eneste du skal gøre nu er at sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skriver du ‘LinetteKressner-vinder.’ Du har tre dage til at sende mig en mail, hvis du ikke når det, så trækker jeg en ny vinder.

Rigtig god jul!

Comments


bottom of page