top of page

PAKKEKALENDER 18/24 – SANNE NORDAHN
Så er den sidste uge af min pakkekalender officielt skudt i gang. Det er for vildt, at der kun er en uge til juleaften. Selvom julen er og bliver meget anderledes i år, så glæder jeg mig til juleaften. Vi har booket bord på en dansk restaurant her i Ho Chi Minh City, så jeg kan se frem til både flæskestreg, and, brunsovs og rødkål! 😉

Inden vi når der til, så har jeg stadig 7 gaver at forære væk! 🙂

VIND SMUKKE SØLV ØRERINGE FRA SANNE NORDAHN

Bag dagens pakkekalender-låge gemmer sig nogle super smukke øreringe i sterling sølv fra Sanne Nordahn . Øreringene har en værdi af 500 kroner.

Den danske smykkedesigner Sanne Nordahn er oprindeligt uddannet Landskabsarkitekt MDL og har i en årerække arbejdet på tegnestue med design og kreative projekter, men med et ønske om selv at designe og skabe smukke ting, begyndte et eventyr i smykkernes verden, og i dag er det her Sanne udfolder sit kreative univers.

Du kan se meget mere til Sanne Nordahns smukke smykker på hendes Instagram.
SÅDAN VINDER DU:

For at blive den heldige vinder af de fine øreringe fra Sanne Nordahn skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg kan finde dig på Instagram og har mulighed for at kåre dig som vinder)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dig der bliver den heldige vinder, skal du nå at skrive til mig indenfor tre dage, ellers trækker jeg en ny vinder. Husk at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF BÆREDYGTIG HUDPLEJE FRA COMFORT ZONE

I går havde du her på bloggen mulighed for at vinde nogle super lækre produkter fra Comfort Zone. Ved tilfældig lodtrækning har jeg nu fundet en vinder. Stort tillykke til Celine A. Olsen. Jeg håber, at du bliver helt vildt glad for de lækre produkter.

Du har nu tre dage til at sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn, adresse og telefonnummer. Hvis jeg ikke hører fra dig, så trækker jeg en ny vinder. 🙂

Rigtig god jul!

Comments


bottom of page