top of page

PAKKEKALENDER 18/24 – VIND MEDLEMSSKAB TIL PILATES CPHDet er svært at sætte ord på den følelse, det giver med en times pilates hos Pilates CPH. Jeg er selv fornylig blevet medlem, og jeg ELSKER deres studie, deres instruktører og den følelse af velvære, det giver mig, at dyrke pilates. Efter en times træning, føles kroppen næsten som om, den har fået en times massage og den følelse, kan man godt blive afhængig af. Det er jeg i hvert fald blevet.

Hos Pilates CPH er der aldrig mere end 10-14 deltagere på et hold. Det betyder, at der altid er ro – god tid og at instruktøren rent faktisk kan nå at holde øje med, at man laver øvelserne ordenligt. Derudover er de også super gode til at tage højde for individuelle behov og skader. Jeg føler mig i hvert fald virkelig tryg i timerne hos Pilates CPH, og jeg kan mærke, at det gør virkelig godt for min krop og ikke mindst for min ryg, som jo led af en diskusprolaps for lidt over to år siden.

Uanset om du er helt ny i Pilates eller om du har dyrket det i mange år, så har Pilates CPH hold til dig! Deres instruktører er hamrende dygtige og underviser alt fra nybegyndere til de super hardcore! Derudover tilbyder de alt fra pilates der foregår på en måtte til pilates der foregår med et springbord og så den mere avancerede udgave – pilates på en reformer maskine.

ALLE KAN FÅ EN GRATIS PRØVE TIME

I dag har du mulighed for at vinde 5 klip til Pilates CPH. Et klip gælder til én times træning på hold, og Pilates CPH har både et studie ved Nørreport Station og på Vesterbro. Den heldige vinder af klippekortet, kan glæde sig til at bruge begge locations.

Alle der er nysgerrige på pilates har mulighed for at få den første pilates times hos Pilates CPH gratis. Det kan jeg virkelig varmt anbefale. Du binder dig ikke til noget, men har mulighed for at opleve, hvor professionelle de er hos Pilates CPH og hvad pilates egentlig går ud på.

Hver tirsdag kl. 19.00 kan man få en gratis prøvetime hos Pilates CPH i deres studie på Nørregade og hver torsdag kl. 18.15 kan man få en gratis prøvetime i deres studie på Vesterbrogade. Du kan læse mere om den gratis prøve time her.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at løbe afsted med det lækre klippekort til Pilates CPH skal du:

1. Følges Pilates CPH på Instagram – her. 2. Følges mig på Instagram – her . 3. Skrive en kommentar til billedet fra denne konkurrence på min Instagram og tagge fire veninder. 4. Kommentere dette blog indlæg.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

DU KAN STADIG NÅ AT DELTAGE I KONKURRENCEN OM GAVEKORT PÅ 2000 KRONER TIL ANTI AGING VENTER I HØRSHOLM

Der har desværre været nogle tekniske problemer på min blog, hvorfor jeg først trækker vinderen af gavekortet i morgen, onsdag d. 19 december kl. 15.00. KLIK HER for at deltage i konkurrencen.

Comments


bottom of page