top of page

PAKKEKALENDER 19/24 – VIND BÆREDYGTIGE HÅRPRODUKTER FRA ZENZ ORGANIC
Efter en søndag med julefilm og risengrød, synes jeg efterhånden, at julestemningen begyndte at snige sig meget godt ind på mig. Desværre forsvandt den også ret hurtigt i morges, da jeg brugte de første par timer ved pool i solen. Det er bare ikke det samme, at holde jul under palmerne, og selvom jeg virkelig nyder varmen og Vietnam, så er der ingen tvivl om, at jeg befinder mig i Danmark til jul næste år! 😉 Det er simpelthen for hyggelig en ting, at gå glip af!

.. Men nu til det som det hele handler om. Nemlig at sprede lidt julestemning hos jer, der er så søde at følge med her på bloggen. I dag åbner vi nemlig låge nummer 18 i min pakkekalender, og bag den gemmer sig nogle sindssygt lækre hårprodukter fra Zenz Organic .

Grundlæggeren af Zenz Organic er den miljøbevidste frisør Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Hun startede Danmarks første grønne frisørsalon tilbage i 1999. I dag er Zenz vokset til en kæde med syv bæredygtige saloner i Københavnsområdet samt Zenz Academy, som tilbyder undervisning. Allerede under sin læretid som frisør, udviklede Anne-Sophie allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter. For at kunne fortsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme problem, begyndte hun at udvikle sundere hårprodukter.

Med et stigende behov for miljøvenlige og sundere kosmetikprodukter, ønsker AnneSophie at give bevidste forbrugere og frisører, et sundere alternativ til de mange skadelige hårprodukter, der findes på markedet i dag.

VIND BÆREDYGTIGE HÅRPRODUKTER FRA ZENZ ORGANIC

De fem produkter, som du i dag har mulighed for at vinde er: den anmelderroste hårkur “Treatment Pure” + “Copenhagen Hair Powder” som er en styling pudder til håret, der giver mere fylde + “Finishing Hair Spray” + den lækre shampoo “Hair Rinse & Treatment Fresh Herbs,” og den blødgørende “Conditioner Sweet Sense” som er en eksklusiv hårbalsam med frisk duft af mandarin. Produkterne fra Zenz Organic har en samlet værdi af 1145 kroner.

SÅDAN VINDER DU:

For at blive den heldige vinder af de lækre produkter fra Zenz Organic skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller mig, hvad du gerne vil læse noget mere om her på bloggen. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg kan finde dig på Instagram og har mulighed for at kåre dig som vinder)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dig der bliver den heldige vinder, skal du nå at skrive til mig indenfor tre dage, ellers trækker jeg en ny vinder. Husk at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

HER ER VINDEREN AF SMUKKE ØRERINGE FRA SANNE NORDAHN

I går kunne du her på bloggen vinde et par super smukke øreringe, fra den danske smykkedesigner Sanne Nordahn. Den heldige vinder, der kan se frem til at pynte sig med de flotte hoops er: Henriette Christiansen.

Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dem! Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fuldenavn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skriver du “SanneNordahn-vinder.” Du har tre dage til at sende mig en mail. Hører jeg ikke fra dig, så trækker jeg en ny vinder.

Glædelig jul! 🙂

Yorumlar


bottom of page