top of page

PAKKEKALENDER 20/24 – SUKI SKINCARE
Suki Skincare er nogle af mine absolut favoritprodukter. De dufter godt, har en lækker konsistens og så gør de underværker for min hud. Derfor er jeg også virkelig glad for at Pure Shop, har er forhandler af Suki Skincare har sagt ja til at sponsorere en præmie til min giveaway.

En af mine favoritter fra Suki Skincare er deres ‘Nourishing facial oil,” som er en nærende anti-age serum, nourishing facial oil, der fugter i dybden, udglatter, opstrammer og samtidigt tillader huden at ånde.

Den lille lækre olie er drøj i brug og koster 329 kroner. Alle Suki Skincare produkterne forhandles hos Pure Shop.

SÅDAN VINDER DU:

For at blive den heldige vinder af den lækre ansigtsolie, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Tagge 3 personer, du mener bør se denne konkurrence, i det opslag jeg har lavet på min Facebook side, om denne konkurrence.

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂 HUSK selv at kig forbi bloggen, for at se om du har vundet! Hvis du ikke selv opdager det og sender mig en mail indefor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

HER ER VINDEREN AF LUKSUS HÅRPRODUKTER FRA ZENZ ORGANIC

Den heldige vinder, der kan se frem til at pleje og style sit hår med lækre produkter fra Zenz Organic er: Mai Odgaard Petersen. Stort tillykke! Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn, adresse og telefonnummer.

Du har tre dage til at sende mig en mail. Når du det ikke, så trækker jeg en ny vinder.

Glædelig jul!

Comments


bottom of page