top of page

PAKKEKALENDER 20/24 – VIND LUKSUS HUDPLEJE FRA ERNO LASZLO


Juleaften nærmer sig og i dag skyder jeg gang i pakkekalenderkonkurrence nummer 20! Det betyder, at der bare er fire dage til at vi skal bade i andesovs og rødvin 😉 Bag dagens pakkekalenderlåge gemmer sig det lækreste hudplejesæt fra Erno Laszlo.

Manden bag produkterne Dr. Laszlo var en ungarsk født læge med speciale i dermatologi og hudsygdomme. Han opnåede sin første store omtale i 1920’erne efter at have hjulpet daværende prinsesse Stephanie af Belgien med behandling af akne. Sidenhen blev eksponeringen og Erno Lazslos profil lanceret internationalt. Hans kundekreds inkluderede nogle af datidens absolut største Hollywoodikoner og royale, herunder blandt andet Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy og Marilyn Monroe. Audrey Hepburn har bl.a. udtalt; “Jeg skylder 50% af min skønhed til min mor og de andre 50% til Erno Laszlo.”

Produkterne som du i dag har mulighed for at vinde er.. 4 x ERNO LASZLO DETOXIFYING HYDROGEL MASK, som fjerner døde hudceller og skadelige stoffer fra huden. Derudover opfrisker den huden med bl.a. dybt virkende antioxidanter. Maskerne indeholder også Kiwiekstrakt der fremmer dannelsen af kollagen og AHA frugtsyre som blidt fjerner døde hudceller og efterlader huden med mindre synlige porer og en frisk udstråling.

Det andet produkt, som du kan være heldig at vinde i dag er 4 x ERNO LASZLO FIRMARINE HYDROGEL MASK. Masken trænger dybt ind i huden, og giver en fastere og blødere hud. Masken indeholder Arganolie som neutralisere skader, der er opstået af radikaler eksempelvis fra forurening, Algeekstrakt som modvirker vandtal og fjerner giftstoffer og grapefrugtekstrakt som udfylder fine linjer, så du får en smukkere og synligt glattere hud.

Sidst men ikke mindst får den heldige vinder også mulighed for at nyde 6 x ERNO LASZLO MULTI TASKING EYE SERUM MASK. De her lækre silkeagtige øjenmasker, har jeg tidligere anmeldt på min blog – her. Maskerne modvirker tegn på mørke render, hævelse og fine linjer – og de virker! Jeg kunne overraskende nok se resultatet med det samme lige efter behandlingen, det er sjælendt at jeg oplever det.

SÅDAN DELTAGER DU:

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE:

For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive hudplejeprodukter skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Følge min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 17.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF HEVI SUGARING PRODUKTER:

Den heldige vinder, der kan se frem til at blive helt hårfri på en skånsom og økologisk måde er.. Maria Andreasdottir! Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne 🙂 Nu skal du sende mig en mail på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

Rigtig glædelig jul!

Comments


bottom of page