top of page

PAKKEKALENDER 21/24 – VIND EKSKLUSIV SKINDJAKKE FRA MUNDERINGSKOMPAGNIET
Den her gave har jeg vireklig glædet mig til at give! Noget af det jeg elsker mest i min garderobe er mine skindjakker – og dem fra Munderingskompagniet i særlig grad. De laver nogle super trendy jakker, i fede farver og en lækker kvalitet.

En cool skindjakke kan pifte et hvert outfit op og giver dit look lidt kant. Jakken som I har mulighed for at vinde i dag er den grøn/brune skønhed fra Munderingskompagniet som har en værdi af 2799 kroner.

Jeg håber, at I er mindst lige så begejstrede for dagens pakkekalenderlåge-konkurrence som jeg er!?


SÅDAN VINDER DU

For at blive den heldige vinder af den virkelig lækre skindjakke skal du hoppe ind på min Instagram og deltage i konkurrencen.

Du kommer direkte til min Instagram ved at klikke her. Du kan se mere til Munderingskompagniet ved at besøge deres Instagram lige her .

Vinderne offentliggøres I morgen her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder. Hvis det er dit navn jeg trækker, har du tre dage til at sende mig en mail. Hører jeg ikke fra dig trækker jeg en ny vinder.

Husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

VINDEREN AF SUKI SKINCARE ER IKKE FUNDET – DU KAN STADIG DELTAGE

I går satte jeg gang i pakkekalenderlåge-konkurrence nummer 20 her på bloggen, men desværre skete der i går en fejl i konkurrencen. Derfor har jeg startet konkurrencen forefra. Du kan deltage ved at klikke her.

Comments


bottom of page