top of page

PAKKEKALENDER 22/24 – VIND LUKSUS PRODUKTER RITUALSRituals! Jeg elsker duften af deres produkter. De lækre produkter fra Rituals skriger på hjemmespa, selvforkælelse og velvære. I dagens pakkekalender-konkurrence har du mulighed for at vinde et helt sæt af de lækre produkter.

Sættet “Relaxing Ceremony” som du har mulighed for at vinde, indeholder en skummende showergel, en bodyscrub, en bodylotion, en bed & body mist, en mini duftpinde og 40g te.

Den store gaveæske kan blive den, hvis du deltager i konkurrencen:

SÅDAN VINDER DU

For at blive den heldige vinder af de lækre produkter fra Rituals skal du hoppe ind på min Instagram og deltage i konkurrencen.

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre hvor længe du har fuldt med på min blog? Skriv det i en kommentar nedenfor.

(Husk at skriv dit fulde navn, så jeg har mulighed for at trække dig som vinder.)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂 HUSK selv at kig forbi bloggen, for at se om du har vundet! Hvis du ikke selv opdager det og sender mig en mail indefor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

HER ER VINDEREN AF EN SKINDJAKKE FRA MUNDERINGSKOMPAGNIET

I går gik pakkekalender-konkurrencen løs på Instagram og I havde mulighed for at vinde en hamrende lækker skindjakke fra Munderingskompagniet til en værdi af knap 3000 kroner.

Den heldige vinder, som kan se frem til at pynte sig med den rå jakke er @christinegjeldstrup. Stort tillykke. Du har tre dage til at sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med fulde navn, adresse, telefonnummer og i hvilken størrelse du ønsker at modtage jakken. Hører jeg ikke fra dig indenfor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

Glædelig jul!

Comments


bottom of page