top of page

PAKKEKALENDER 23/24 – VIND BABYLISS EASY CURLDecember er gået alt for stærkt, og i dag er vi allerede nået til den næstsidste pakke i min store pakkekalender. Jeg håber, at I har synes, at det har været sjovt at være med? Er det noget i gerne ser at jeg stabler på benene igen næste år? 🙂

Inden vi når helt til slutningen af den store pakkekalender, så er der stadig to julegaver, som jeg skal have foræret til jer! I dag har I mulighed for at vinde det virkelig gode krøllejern “Easy Curl” fra Babyliss.

Med Easy Curl er det nemt at skabe flotte krøller i dit hår. Det ikoniske krøllejern, som er kegleformet, gør det nemmere at skabe naturlige, løse, faste eller store krøller. Easy Curl har titanium keramik belægning – lavet af keramisk materiale med høj intensitet. Den lige varmefordeling fra stangen har egenskaber, som både beskytter håret og giver et meget blødt og shiny/blankt resultat. Den har 10 temperaturindstillinger med en maksimum temperatur på 200 grader. Efter 1 time og 12 minutter, slukker krøllejernet automatisk.

SÅDAN VINDER DU:

For at blive den heldige vinder af det lækre krøllejern fra Babyliss, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Tagge 3 personer, du mener bør se denne konkurrence, i det opslag jeg har lavet på min Facebook side, om denne konkurrence.

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂 HUSK selv at kig forbi bloggen, for at se om du har vundet! Hvis du ikke selv opdager det og sender mig en mail indefor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

HER ER VINDEREN AF LUKSUS SPA-PRODUKTER FRA RITUALS

I går kunne du her på bloggen vinde nogle super lækre produkter fra Rituals! Den heldige vinder, som kan se frem til selvforkælelse, hjemmespa og verdens mest velduftende produkter er: Marie Borring – stort tillykke!

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for produkterne. Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Du har tre dage til at sende mig en mail, hører jeg ikke fra dig, så trækker jeg en ny vinder.

Rigtig glædelig jul! 🙂

bottom of page