top of page

PAKKEKALENDER 4/24 – STYLING PRODUKTER FRA TONI & GUYUdover gran, julemad og alcohol, så er jeg helt sikker på, at de fleste piger også har et overforbrug af hårprodukter henover julen. December er festernes tid, og hvis du drømmer om at blive indehaver af nogle af de lækreste stylingprodukter på markedet, så er det her en konkurrence for dig! 🙂

VIND STYLING PRODUKTER FRA TONI & GUYI dag har du mulighed for at vinde fire super lækre hårprodukter fra Toni & Guy! De fire produkter, der er på højkant er: 1. High Shine Serum Drops: En hår serum, der forhindre frizz og flyaways og giver en smuk og blank finish. Den efterlader håret ultra blødt og glansfuldt.

2. Heat Protection Mist: En varmebeskyttende mist, der passer på håret, når du bruger føntørring, krølle- eller glattejern.

3. Body Amplify Creation Hairspray: En hårspray, som giver maksimal styrke og kontrol, så din frisure holder hele dagen – eller natten. Den giver volumen uden at stivne håret, og så modvirker den statisk elektricitet og beskytter håret mod luftfugtighed.

4. Sky High Volume Dry Shampoo Spring hårvasken over med en super volume-givende tørshampoo, som giver håret et volume boost mellem hårvaskene og fjerner skift og snavs.

Alle produkterne forhandles hos Matas og på matas.dk

SÅDAN VINDER DU:

For at få fingrende i de lækre stylingprodukter skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Skriv en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn, så jeg har mulighed for at kåre dig som vinder.

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂

Comments


bottom of page