top of page

PAKKEKALENDER 5/24 – VIND LUKSUS HÅRTØRRER + HÅRPRODUKTER FRA ID HAIRJeg synes, at julen går alt for hurtigt og jeg kan få helt kuller over, at der kun er 19 dage tilbage at julehygge i. Heldigvis har jeg masser af hyggelige julearrangementer på programmet her i December, så jeg får brugt tiden bedst muligt. Det samme gælder her på bloggen, hvor jeg fortsætter helt frem til juleaften med at forkæle jer, der er så søde at følge med på min blog.

I pakke nummer fem finder du et virkelig lækkert sæt produkter fra ID Hair + en hårtørrer fra GA.MA, som jeg seriøst er blevet vild med. Selv mit store og tykke hår får den tørt på ingen tid. Det samlede sæt har en værdi af 2000 kroner.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrence og have mulighed for at vinde det lækre sat fra ID Hair skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Synes godt om min blogs Facebookside – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december.

HER ER VINDEREN AF ULTIMATE EARS MEGABOOM 3 + OPLADER

I går kunne du her på min blog deltage i konkurrencen om den super lækre Ultimate Ears Megaboom 3 og en ekstra cool oplader – Ultimate Ears POWER UP-opladestation. Den heldige vinder, der kan se frem til den praktiske og elegante højtaler i super kvalitet er: Alberte Vørts Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for din præmie. Du skal nu sende mig en mail til josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Så sørger jeg for at præmien bliver sendt afsted til dig 🙂

Σχόλια


bottom of page