top of page

PAKKEKALENDER 6/26 – EKSKLUSIV SKINDJAKKE FRA MUNDERINGSKOMPAGNIET TIL EN VÆRDI AF 2700 KR.Jeg er kæmpe fan af det danske brand ‘Munderingskompagniet.’ De laver nogle virkelig lækre skindjakker og skindleggings i fantastisk kvalitet som holder i mange år. Samtidig er deres designs og farvevalg anderledes og friske. Min egen samling af jakker fra Munderingskompagniet er efterhånden ved at have vokset sig rimelig stor, derfor er jeg også vildt glad for, at have mulighed for at forære en af de her favorit-jakker til jer.

Bag dagens kalenderlåge gemmer sig nemlig en sprit ny, virkelig lækker mørkeblå skindjakke fra Munderingskompagniet!

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde en eksklusive skindjakke til en værdi af 2700 kr skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af skindjakken på min Instagram. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december.

HER ER VINDEREN AF LÆKRE HÅRPRODUKTER FRA ID HAIR + HÅRTØRRER

I går havde i mulighed for at vinde lækre produkter fra Id Hair og en super powerful hårtørrer. Den heldige vinder, der kan se frem til at forkæle sit hår lidt ekstra her i julen er…. Emma Haldan !

Stort tillykke! Du skal nu sende mig en mail på Josephine@helbrandt.dk – du har 24 timer til at give lyd fra dig. Hører jeg ikke noget, så trækker jeg en ny vinder.​​

Comments


bottom of page