top of page

PAKKEKALENDER 8/24 – VIND 2 x DETOX SLANSKEBEHANDLING HOS ART OF WELLNESSJulen sætter hurtigt sine spor på sidebenene og selvom vejen til en slank talje og en flad mave, naturligvis primært går gennem en sund kort og regelmæssig motion, så er det faktisk også muligt at komme nogle af de overflødige kilo til livs på andre måder. I dag bag pakkekalender låge nummer otte gemmer sig nemlig en detox slankebehandling hos Art Of Wellness.

I dag kan ikke bare én men hele fem heldige vindere se frem til et gavekort på 2 behandlinger til Sauna Pod hos Art Of Wellness i Lyngby. Sauna Pod er et effektivt slankesystem, der stimulerer dit stofskifte og kickstarter et vægttab. Varmepåvirkningen øger kroppens temperatur og sætter derved forbrændingen i gang på et højere niveau end før. Stofskiftet er populært sagt den hastighed kroppens motor kører med – og er afgørende for, hvor hurtigt du omsætter de kalorier, du spiser. Der udover hjælper behandlingerne på at opstramme formerne på din krop, reduceres cellulite, væskeophobninger og strækmærker.

Din krop gennemvarmes af lysbølger og masseres. Behandlingen øger kroppens blodgennemstrømning, så produktionen af nye celler næres og stimuleres. Denne proces har en positiv effekt på hudens evne til at reparere skader forårsaget af miljøet – ligesom synlige tegn på aldring udviskes.

Proteinerne keratin og kollagen har en afgørende betydning for hudens styrke og elasticitet. Når kollagen nedbrydes på grund af naturlig aldring, opstår der rynker. Lysbehandlingerne stimulerer hudens egen produktion af kollagen og reducerer dermed aldringsprocessen.

Ved at lade terapierne arbejde målrettet med dit ansigts bindevæv, forbedres din teint og huden tilføres ny energi, så den bliver friskere og yngre at se på.

De første 2 behandlinger er maskinen 65 grader, jo flere behandlinger jo højre temperatur kan man klare, jo længere tid varer behandlingen, jo bedre resultater. Man kan se og mærke resultater efter blot få behandlinger.

Jeg kommer selv hos Art Of Wellness for at få lavet mine eyelash extensions og det er virkelig nogle både søde, dygtige og professionelle kvinder, der arbejder på klinikken. Derfor kan jeg varmt anbefale dem! Du får iøvrigt 10 % rabat på eyelash extensions ved at nævne mit navn ‘Josephine Helbrandt’ i kommentarfeltet når du booker tid hos Art Of Wellness.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde et af de fem gavekort, der i dag er på spil skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Følge Art Of Wellness på Instagram – @artofwellness 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 19.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER VINDEREN AF LUKSUS HUDPLEJE FRA ERNO LASZLO

Den heldige vinder af luksus hudpleje fra Erno Laszlo, som kan se frem til at forkæle sig selv med en lækker ansigtsmaske og en hydro serum er Elle B. Stort tillykke. Du skal nu sende en mail til mig på josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnummer.

Comments


bottom of page