top of page

PAKKEKALENDER 9/24 – TANDPLEJNING OG HUDPLEJE FRA SWISS CLINIC TIL MERE END 2000 KRONERNede i pakke nummer ni i min store julepakkekalender gemmer sig det komplette beauty-sæt fra Swiss Clinic. I dag har du mulighed for at vinde både en tandblegning og revolutionerende hudpleje til en samlet værdi af mere end 2000 kroner.

De fire produkter, som kan blive dine, hvis du deltager i konkurrencen er et Whitening System -sæt, som er en professionel tandblegning specielt fremstillet af tandlæger. Behandlingen giver naturligt hvide tænder på 3 til 7 dage. Enkelt, effektivt og sikkert. Derudover får du en super lækker både fyldig og let absorberet creme, som passer til alle hudtyper. Cremen indeholder vegetabilske ingredienser og bioteknologiske olier med fornyende og beskyttende egenskaber. Formlen arbejder i dybden, giver nyt liv til vævet og reducerer fine linjer samtidig med at den har en opstrammende effekt. Den giver huden ny glans og bidrager til et friskt og naturligt look.

Yderligere kan du se frem til at forkæle din hud med et Skin Revival sæt, som består af en skin roller i høj kvalitet og en super lækker serum, specielt designet til brug sammen med din nye deemaroller. Behandlingen er for dig som vil reducere dine rynker, mindske fine linjer og ønsker mere glød og elasticitet i huden. Sidst men ikke mindst får du en sanitizing spay, som er antibakteriel og specialudviklet til at rense din Skin Roller. Sanitizing Spray indeholder Aloe Vera, E-vitamin og citron.

DET SKAL DU GØRE FOR AT VINDE: For at deltage i konkurrencen og have mulighed for at vinde de eksklusive hudplejeprodukter og tandblejningssæt skal du: 1. Følge min profil på Instagram – @josephinehelbrandt 2. Tagge tre veninder, som du mener også bør deltage i konkurrencen, under billedet af af produkterne på min Instagram. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv dit fulde navn eller Instagram-brugernavn, så jeg kan tjekke, at du følger betingelserne for at deltage i konkurrencen.

Vinderen trækkes og offentligøres i morgen kl. 15.00 her på min blog. Husk at du selv skal komme ind forbi og tjekke om du har vundet. Hvis du er den heldige vinder, har du 24 timer til at sende mig en mail, hvis jeg ikke høre fra dig, trækker jeg en ny vinder.

Husk at du kan deltage i min pakkekalender, og vinde lækre præmier til en samlet værdi af mere end 50.000 kroner, hver dag fra d. 1-24 december

HER ER DE FEM VINDERE AF SAUNA POD HOS ART OF WELNESS

Da min blog var nede i en kortere periode i går, er udtrækning af vinderne udskudt til kl. 18.00. Vinderne offentliggøres i et ny indlæg her på min blog.

Comentários


bottom of page