top of page

PAKKEKALNEDER // HER ER DE TRE FØRSTE VINDERE
Jeg har ombestemt mig. I stedet for at trække alle vinderne af min pakkekalender efter jul, vil jeg nu trække en vinder hver dag. Jeg tænker, at det gør det sjovere for jer at være med, hvis I ikke skal vente helt til den 28 december, med at finde ud af hvem der har vundet.

Derfor har I fra nu af 24 timer til at deltage i hver konkurrence. Jeg udlodder en ny gave hver dag kl. 10, og næste dag klokken 10 afslører jeg gårsdagens vinder sammen med offentliggørelsen af den nye præmie. Hvis det giver mening? Nu kan du tjekke ind forbi hver dag for at se, om du har vundet og samtidig deltage i den nye konkurrence.

Anyway.. Det betyder, at jeg er bag ud med tre vindere, og derfor trækker jeg nu vinderen af konkurrencerne fra den 1, 2 og 3 december. Alle vindere er trukket ved tilfældig lodtrækning.

Husk at kig ind forbi kl. 10 i dag hvor jeg åbner den 4. låge i min pakkekalender.

HER ER VINDEREN: CASHMERE TØRKLÆDE & HUE FRA HOBNOB

Den første december skød jeg gang i min pakkekalender, med et utroligt lækkert tørklæde og en hue fra Hobnob Copenhagen, begge dele i 100 procent cashmere i bedste kvalitet.

Den heldige vinder, der kan varme sig med de lækre sager resten af vinteren er Rikke. Stort tillykke med det. Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skriver du “Hobnob-vinder”

HER ER VINDEREN: LUKSUS HUDPLEJE FRA FAABORG PHARMA
Faaborg Pharma laver de lækreste og reneste produkter uden alle de usunde tilsætningsstoffer. Deres komplette rensesæt havde du mulighed for at vinde den 2. december her på bloggen.

En af dem som deltog – og som nu er blevet den heldige vinder er: Carina Overgaard. Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for det. Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer. I emnefeltet skriver du “FaaborgPharma-vinder”

HER ER VINDEREN: TRE SÆT UNDERTØJ FRA OW INTIMATES


I går var pakkekalenderen rykket over på min Instagram. Her havde du mulighed for at vinde tre sæt virkelig lækkert undertøj fra OW Intimates, som du kunne dele med to veninder.

Vinderen blev: Caroline aka @Cliine

Stort tillykke! Jeg håber, at du og dine to veninder bliver rigtig glad for præmien. Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn, adresse og telefonnummer og hvilken størrelse du ønsker at modtage undertøjet i… I emnefeltet skriver du “OWintimates-vinder”

Коментарі


bottom of page