top of page

PODCAST RECOMMENDATIONS: MY FIVE FAVORITES









Jeg er blevet kæmpe fan af podcasts! Det er en super let og lækker måde at komme igennem kedelig ventetid, men jeg bruger dem også når jeg skal koble af eller hvis jeg har svært ved at sove, fordi mine tanker er fyldt med morgendagens gøremål. Jeg har efterhånden hørt rigtig mange podcasts og i dag får I mine anbefalinger til de fem bedste podcast-serier, som jeg har hentet fra App Store og stadig følger.

1. SMART THE PODCAST To skønne mode-damer, deler historier fra deres liv og arbejde i modebranchen på en super underholdende, lærering og inspirerende måde. De virker begge to super sympatiske og så fortæller de om livet i den ofte meget selv i scenesættende branche på en frisk og jordnær måde, der gør det rigtig interessant at følge med.

2. MAN KAN ALDRIG VIDE En sand historie, der så vild at man næsten ikke kan tro på den. En dansk mand snyder og bedrager alle han kommer i nærheden af og mens podcasten optages og journalisten bag historien er lige i hælene på ham, fortsætter han sine ugerninger.

3. HISTORIEN OM LUKAS Historien om Lukas giver et rigtig spændende, relevant og ærligt indblik i en sand historie, der beskriver hvordan en ellers ganske almindelig ung, dansk dreng endte med konvertere til Islam og senere dø i krig for Islamisk Stat. Historien tager udgangspunkt i Lukas mor, der åbent fortæller om de udfordringer hun oplevelse med sin søn og hvorfor det hele endte som det gjorde.

4. HER GÅR DET GODT En genial måde at holde sig opdateret ugens største nyheder, er ved at følge Peter Falktoft og Esben Bjerre, når de sammen vender verdenssituationen i podcasten ‘Her går det godt.’ At jeg selv er journalist og kender mange af de personer fra branchen, som de omtaler, gør det naturligvis ikke mindre underholdende, men jeg er samtidig overbevist om, at de fleste vil føle sig både underholdt og oplyst efter at have haft de to tidligere Monte Carlo drenge i ørerne.

5. I ET FORHOLD MED I et forhold med er en sand historie om en dansk mand, der begrager kvinder. Han opdigter og lyver om sit liv, men gør det på så overbevisende en måde, at ingen fatter mistanke. Lyder det som noget du har hørt for? Måske! Men det her er den bedste bedrager-podcast af dem alle! Den skal høres!





English: I have become a huge fan of podcast. It’s a light and easy way to get trough boring waiting time and I also listen to podcast when I just want to relax or when I have a hard time falling a sleep because my head is full of thoughts about tomorrows to do list. Today I will recommend my five favorite podcast – and i’m sorry guys but they are all in Danish. If you have a favorit english podcast, please share in comment section below! 🙂





// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page