top of page

Preferred Models // Photoshoot med Kasper

Jeg sidder nu på vej i bilen til Kolding, hvor vi i dag afholder casting på Queen Of Scandinavia.. Mens jeg sidder her tænkte jeg, at jeg lige vil vise jer et par billeder af Kasper fra Preferred Models som blev skudt tidligere på ugen. Jeg glæder mig til at se dem, når de er blevet færdige.

På mandag holder jeg et nyt testshoot med ansøgere til Preferred Models. Jeg håber, at der er nogen gode modeller i blandt, så vi kan få underskrevet nogle nye modelkontrakter..

Hvis du selv kunne tænke dig at blive model hos Preferred Models kan du sende os en ansøgning til apply@preferredmodels.dk. På vores hjemmeside, kan du se krav til vores modeller og hvad ansøgningen skal indeholde

:-)

IMG_7001.JPG

// Josephine

Comments


bottom of page