top of page

PUBLIKUM GIK AMOK UNDER MODESHOW


I går leverede Henrik Vibskov det vildeste, sejeste og mest specielle modeshow jeg nogensinde har set. Med en våd catwalk der omkransede et stort vandbassin med dansere og en kollektion der bestemt bliver et hit næste forår leverede Vibskov modeugens absolut mest fantastiske modeshow.

Flere gange under showet begyndte publikum at råbe og klappe, og showet endte i en stående appalous. Jeg har aldrig oplevet et så begejstret publikum til modeshow.

Jeg har taget to korte videoer og slået dem sammen til en, som du kan se her nederst i indlægget. Det giver måske et lille billede af hvor crazy-fedt det var! Den eneste ulempe var, at jeg engang imellem helt glemte at kigge på modellerne og tøjet fordi jeg var så optaget af de imponerende dansere. Men heldigvis har jeg adgang til Copenhagen Fashion Weeks pressefotos, så jeg har kunne kigge lidt på de fine styles i dag. Jeg har fundet et par af mine favoritter frem til jer her.


_g7z5150

// Josephine

bottom of page