top of page

RABATKODE TIL SMUKKE NEGLE


img_6899.jpg

En af de ting som jeg mener, kan ødelægge et outfit eller et look aller mest er grimme negle og afskallet neglelak. For selv et undgå at komme i den situation, går jeg fast hos den dygtige Gitte, som har New Look Cph Østerbro.

De her cool sølv negle fik jeg lavet i tirsdags. Normalt er jeg mest til det lidt mere neutrale look, men nu tænkte jeg, at der for engang skyld skulle se ske lidt 😉

Gitte har været så sød at tilbyde alle mine læsere 10 % rabat på behandlinger alle dage på nær lørdage. Derudover er der 15 % studierabat. Hvis I kunne have lyst til at gøre brug af tilbudet skal I blot skrive koden ‘JH10’ når i booker en tid

Online booking og priser finder i

Gitte er virkelig dygtig, og så har hun ALLE farver – så du kan få negle præcis som du ønsker dem.

:-)


img_6811.jpg

// Josephine

Comentarios


bottom of page