top of page

REDECORATING MY HOME

Nogle gange ser man ting anderledes, når man har været væk fra det et stykke tid. Det var tilfældet for mig da jeg, efter en efterårsferie i København, kom jeg hjem til min lejlighed i Odense. Så snart jeg trådte ind ad døren, fik jeg en enorm lyst til at flytte rundt og lave om.

De sidste to dage har jeg brugt på at flytte rundt på de ting, jeg allerede har i lejligheden, og så har jeg købt en enkelt ny reol og en lille vase, men jeg er stadig på jagt efter lidt flere nye ting, der kan pifte lejligheden op. I min søgen efter de helt rigtige ting fandt jeg hjemmesiden Xakt.

De har en masse lækre ting, der både design- og kvalitetsmessigt er i toppen. Jeg sidder stadig og overvejer præcis hvilke ting, jeg skal investere i, og hvad der skal ende på årets juleønskeliste.

Du kan selv tjekke deres lækre sortiment ud her. Og så har jeg fundet lidt billeder til inspiration her nedenfor

:-)

IMG_5324.PNG
IMG_5323.PNG
IMG_5325.PNG
IMG_5327.PNG
IMG_5322.PNG
IMG_5326.PNG
IMG_5321.PNG

// Josephine


billede

Comments


bottom of page