top of page

ROOM TOUR // MY HOME

Farverne i min lejlighed er en kombination af hvid, sort og grå. Jeg kan godt lide de rolig og kølige omgivelser. Det får mig til at slappe af når jeg kommer hjem efter en rodet og travl dag. For at bryde lidt med det kølige og få lidt enkle farver ind i hjemmet har jeg næsten altid friske blomster. Alt i lejligheden er en kombination af loppefund, ting jeg har fundet på ferier, billeder og citater der betyder noget for mig, lækkert design og IKEA. Lidt lige som min garderobe elsker jeg at mikse det personlige og det eksklusive med billigt og basic som giver større frihed til at skifte ud oftere.

Efter 2,4 måned væk fra Odense og væk fra min lejlighed er det dejligt endelig at være tilbage blandt mine egne ting igen. Efter en længere periode væk hjemmefra var det en helt særlig følelse at komme hjem igen og jeg så pludselig min lejlighed med nye øjne. Jeg synes der trængte til lidt forandring og derfor har jeg brugt weekenden på at købe lidt nyt, være kreativ og rykke lidt rundt.  Her er et par billeder fra min lejlighed.

:-)

IMG_9923

De sorte billeder købte jeg på en ferie i Marrakech med min daværende kæreste. Der var en rigtig spændende stemning i byen og jeg faldt hurtigt for de her sort/hvid billeder, som viser steder vi besøgte. 

På vægen ved mit spisebord har jeg sat en masse rammer op med et par citater og billeder af personer, minder og oplevelser som har en særlig betydning for mig. Her i Odense langt væk fra min familie og tætteste veninder ser jeg dem ikke lige så tit som da jeg boede i København. Jeg ved ikke noget bedre end at sætte mig og kigge på væggen når jeg virkelig savner dem!

IMG_9941

IMG_9913

Over min sofa hænger et verdenskort. Siden jeg var helt lille har jeg altid drømt om at få sådan et, og nu sætter jeg nåle i alle de steder jeg har besøgt.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page