top of page

RUE D’ANTIBES
Andreas og jeg er taget en forlænget weekend til Cannes, og her er SÅ skønt! Termometeret siger 25 grader, solen stråler fra en (næsten) skyfri himmel, og der er rigelige mængder rosé i køleskabet 😉

Jeg er jo mere eller mindre “vokset op” i Cannes, fordi mine forældre har ferielejlighed her og har haft det næsten hele mit liv. Jeg ELSKER at være her, og hver gang undre jeg mig over, at vi ikke er her noget oftere. Det er virkelig kun en kort flyvetur, og så er grantræerne byttet ud med palmer og udsigten udover vores gård på Østerbro byttet ud med Middelhavet.

I går stod den på shopping ned langs ‘Rue d’antibes’ der er det store shopping-strøg i Cannes. Jeg glæder mig til at vise jer de fine ting, som jeg har købt.

Vil du se mere fra vores mini-ferie, så husk at du kan følge med på Instagram @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page