top of page

Sådan bliver du sommerbrun på 4 minutter

Foråret er over os, det er 1 .maj og solen skinner. Det er præcis sådan et vejr der giver lyst til at smide cardiganen og flashe de bare arme, eller måske våge sig ud i et par shorts.. men når man så tjekker de vinterblege lemmer ud, så pakker man sig hurtigt ind igen. Og det skal være slut nu!

Vi har så få måneder her hjemme hvor solen skinner, så selvfølgelig skal vi have mulighed for at hoppe i forårs- og sommertøjet, så snart at temperaturen tillader det. Derfor er det helt fantastisk, at man nu kan gøre det med brun sommerkulør lige fra første dag! Det eneste det kræver er, at du besøger Anne Q Skincare på Christianshavn og lader Københavns bedste spraytanner give dig en omgang sommerfarve. På få minutter vil du se din blege krop være forvandlet til sommer-hot, og uden en duft af spraytan, mærker og plamager og farlige stråler fra solen, er du nu klar til at være brun sommerbabe!

I sidste uge besøgte jeg Anne Q, for at få lidt farve inden min fødselsdagsfest. Det blev et virkelig flot resultat, og jeg kommer aldrig til at undvære mine jævnlige besøg nede hos Anne!


IMG_8105.JPG

Du kan se mere om spraytan og klinikken, ved at tjekke Annes hjemmeside ud her: Anne Q Skinecare.

// Josephine

Comments


bottom of page