top of page

Sådan holder du din hud smidig og fugtet i solen


Solen kan for mange godt betyde tør hud og måske begynder de små fine linjer også at titte frem. Jeg har igennem mange år ihærdigt ledt efter en god dagcream, der kunne hjælpe mig med at holde huden fugtet hele dagen og på den måde ville lade min hud forblive smidig – også i solen. Nu har jeg endelig fundet den.

Jeg er blevet helt vild med denne super lækre, økologiske dagcream fra QOA. En cream som jeg på ingen måde længere kan undvære – og sådan har jeg aldrig haft det med en cream før. Derfor synes jeg lige at jeg ville dele min nye oplevelse med jer!

DEN ER PÅ TILBUD LIGE NU Jeg shopper den selv til en god pris og med hurtig levering hos Greensoul. og lige nu har din den endda på tilbud! Tjek deres side og mange flere økologiske hudplejeprodukter ud her. Det direkte link til denne dagcream er her.


// Josephine

Commentaires


bottom of page