top of page

SAUNAGUS


Udover julehygge og nytår har de sidste uger har sået på wellness og forkælelse big time. Først med et helt fantastisk ophold på Ystad Saltsjöbad, derefter på en fantastisk – og meget tiltrængt – times massage hos Wellness Kompagniet, og sidst men ikke mindst en omgang saunagus i Østerbro Svømmehal.

Sidstnævnte var en pakkekalendergave fra Andreas. Han har før snakket om, at jeg skulle med op og prøve det, og nu skulle det så være. Saunagus er en times spaoplevelse i en sauna der gradvist bliver varmere og varmere, samtidig med at en gusmester fylder rummet med forskellige olier, der dufter fantastisk og samtidig har en masse gode effekter på kroppen. Man sidder i saunaen i ca. 15 minutter, og så skal man ud og have luft og køles ned. Når man kommer tilbage i saunaen igen efter ca. 5 minutter bliver den varmet op på ny og fyldt med nye olier. Sådan fortsætter man i den times tid sanuagusen varer.

Det er virkelig en dejlig oplevelse, hvor huden bliver strammet op, kroppen fyldt med lækre olier og dine luftveje bliver renset.

Det er ikke ret dyrt og helt perfekt at gøre en hverdagsaften. Så bliver hverdagen også lidt anderledes, i stedet for vi altid laver det sammme, og kun oplever nye ting i weekenden. Et lille wellness tip her fra!


sau

(Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder, så har lånt lidt fra google

) // Josephine

Comments


bottom of page