top of page

Se finalisterne til Queen Of Scandinavia 2015 og afgiv din stemme!


20 smukke piger er blevet udvalgt til finalen på Queen Of Scandinavia 2015. I løbet af juni og juli offentliggøre vi finalisterne. Du kan se de første 12 offentliggjorte finalister

her og her og her.

I dag er et blevet tid til at offentliggøre fire piger mere. I bunden af indlægget, kan du stemme på hvilken af de fire piger, som du synes skal vinde titlen som “Miss Popularity” og derved være sikret en plads i TOP 10 når den store finale afholdes den 31/7 på STAY Copenhagen.

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor, frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder af fotograf Lasse Steinmetz


Nanna

150531_queen_of_scandinavia_21986

Jeg blev i slutningen af juni måned færdiguddannet som ergoterapeut, og er i øjeblikket jobsøgende. Ved siden af studiet arbejdede jeg på et bosted for psykisk handicappede. Jeg elsker at hjælpe andre og gøre en forskel. Udover det har jeg arbejdet som model og promoter i mange år. Jeg har altid mange bolde i luften, og kan godt lide at have fart over feltet. Min fritid bruger jeg på familie, veninder og træning.

Tre ord der beskriver mig bedst er empatisk, imødekommende og perfektionistisk.

Jeg vil gerne vinde Queen Of Scandinavia, da jeg er sikker på at det vil være en fed oplevelse, og at jeg vil være en god repræsentant for Danmark, da jeg både har den indre og ydre skønhed. Udover det elsker jeg at rejse og skabe nye relationer.

Iben

150531_queen_of_scandinavia_22261

Jeg har lige afsluttet 1.g på Nyborg gymnasium, hvor jeg studerer musik på A. Jeg skiftede til denne linje efter juleferien, da jeg følte for at prøve noget nyt og udfordre mig selv med noget jeg finder interessant og anderledes. I min fritid bruger jeg meget tid sammen med alle dem jeg holder af. dvs. mine katte, heste, veninder/venner samt min skønne familie. Desuden underviser jeg også i ridning og dyrker en af mine helt store interesser, dans. En anden ting der også står højt på min liste er dyrevelfærd samt dyrerettigheder – Jeg støtter samtlige dyreforeninger samt indsamler underskrifter, da jeg mener man skal hjælpe hvor man kan og gøre sit for at mindske et problem.

De tre ord der beskriver mig bedst er eventyrlysten, livlig og kærlig

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg tror på at jeg kan være en god repræsentant for danmark, da jeg udover mit ydre også besidder de indre værdier. Jeg har begge ben plantet solidt på jorden og opfører mig altid repræsentabelt og ydmygt. Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer, og ville være meget stolt af at skulle repræsentere Danmark internationalt. Desuden har jeg altid haft et ønske om at kunne få en karriere inden for model industrien, og dette giver et godt indblik i, hvordan den verden ser ud. Jeg håber på i vil støtte mig på denne rejse, og hjælpe mig med at komme et skridt tættere på målet.

Gloria

150531_queen_of_scandinavia_33323-Recovered
150531_queen_of_scandinavia_33410

Til dagligt dyrker jeg rigtig meget sport! Selvom jeg til hverdag er den sporty type og lidt af en sundheds freak, så elsker jeg at hænge ud og hygge med venner og veninder og der skal selvfølgelig også være plads til lidt lækkert en gang i mellem synes jeg. Da jeg i øjeblikket går på efterskole ( EVN som har en super basketball linje), er jeg så privilegeret at jeg kan få lov at træne og spille basketball både om morgen og om aftenen. Jeg elsker at lytte til musik, synge og danse. Det er også noget jeg gør i min hverdag.

De tre ord der beskriver mig bedst er sjov, eventyrlysten og positiv.

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia fordi jeg syntes det er på tide der sker noget nyt og at der kommer nogle nye forbilleder til. Altså nogle ”menneskelige” idoler som er realistiske og relatere til. Jeg syntes I skal stemme på mig fordi jeg har en masse personlighed at byde ind med og jeg vil inspirere folk til at skille sig ud og turde acceptere sig selv, at være stolte af sig selv også selvom man er anderledes, fordi det er hvad der gør os smukke og unikke.

Stine

150531_queen_of_scandinavia_22445
150531_queen_of_scandinavia_22543

Hvilken pige synes du bør vinde titlen som Miss Popularity 2015, og derved være sikret en plads i TOP 10? Stem her.. 

Husk at du kan følge med i Queen Of Scandinavia 2015 på vores instagram @Queenofscandinavia og @josephinehelbrandt


Comentários


bottom of page