top of page

Se finalisterne til Queen Of Scandinavia 2015 og stem! Hvem kan du bedst lide?

20 smukke piger er blevet udvalgt til finalen på Queen Of Scandinavia 2015. I løbet af juni og juli offentliggøre vi finalisterne. Du kan se de første 12 offentliggjorte finalister her og her og her.

I dag er et blevet tid til at offentliggøre fire piger mere. I bunden af indlægget, kan du stemme på hvilken af de fire piger, som du synes skal vinde titlen som “Miss Popularity” og derved være sikret en plads i TOP 10 når den store finale afholdes den 31/7 på STAY Copenhagen.

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor, frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder af fotograf Lasse Steinmetz

Isabella

150531_queen_of_scandinavia_21965

Til dagligt går jeg på Handelsgymnasiet i Herning, hvor jeg har valgt rejselinjen, da jeg elsker at opleve verden. Udover at gå i skole, arbejder jeg i Nielsens, som er en tøjbutik, hvor jeg ekspederer kunder. Det elsker jeg, da jeg godt kan lide at være i kontakt med mennesker. Jeg bruger omkring 3 dage i ugen på fitness, og hvis man ikke finder mig der, er jeg sammen med veninder eller familie.

De tre ord der beskriver mig bedst, vil jeg sige er: energisk, selvsikker og imødekommende.

Jeg vil gerne vinde Queen of Scandinavia, fordi jeg altid har gået meget op i skønhed – både udenpå, men også indefra, så jeg så dette som en oplagt mulighed, for at vise begge dele. Derudover skiller jeg mig ud fra mængden, da jeg netop ikke har det skandinaviske look. Jeg har grønlandske aner og jeg vil gerne være med til at repræsentere en del af Skandinavien, der ikke ses så tit.

Line


Jeg er netop færdig med studie som grafisk designteknolog, som jeg har studeret i Aalborg de sidste to år. Ved siden af studiet har jeg job både ved H&M, Coolshop, fitness instruktør hos Fitness World og som blogger. Jeg er en person der godt kan lide fart over feltet og altid har gang i mange ting. Dermed ikke sagt, at jeg ikke elsker afslapningsdage og kvalitetstid med veninder, familie og min kæreste, for det værdsætter jeg i allerhøjeste grad.

De tre ord som beskriver mig bedst er kreativ, social og livsnyder.

Jeg trives rigtig godt i et fællesskab med humor, puls og ikke mindst respekt for hinanden. Jeg finder mode branchen utrolig fascinerende, og følger med både indenfor den internationale modeverden, som den aktuelle stil her i Danmark. Jeg inspireres af de omgivelser og personer, som jeg er sammen med, og kan lide at eksperimentere og herved skabe min egen stil.

Jeg har stor rejselyst og fascineres af de forskellige kulturer og mentaliteter der er spredt verden over.  Den største indsigt, jeg har fået fra mine rejser er, at jeg kan lide at møde mennesker. Og jeg er endda god til det. Jeg ønsker en hverdag, hvor jeg udfordres professionelt og personligt.

For mig handler det mest om den indre skønhed, idet denne gør alle mennesker smukke på deres egen særlige måde. Med dette udgangspunkt tænker jeg, at jeg vil være en god repræsentant for Danmark.

Emilie

Til daglig går jeg i 9. klasse og er i fuld gang med de sidste eksamener. Efter sommerferien starter jeg på gymnasiet, hvor jeg har valgt idræts linjen som hovedfag. Ved siden af skolen har jeg tidligere arbejdet som juniorpædagog i en idræts klub, men har nu skiftet branche og arbejder som tøj sælger i Kings & Queens. Familie, venner og fitness er nogle af de ting jeg værtsætter mest i dagligdagen.

De tre ord der beskriver mig bedst er struktureret, energisk og godhjertet.

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia, fordi jeg mener jeg både har nogle indre og ydre kvaliteter, som vil kunne repræsentere danmark med et godt forbillede. Jeg er en selvsikker pige, som har styr på tingene og når det kommer til konkurrencer giver jeg mig 110 procent!

Sofie


Jeg går på en musik/idræts efterskole – det har været et helt fantastisk år – hvor jeg har mødt en masse skønne mennesker – og hvor jeg har lært mange nye sider af mig selv. Jeg ville ønske at alle unge mennesker kunne have mulighed for at tage et år på efterskole – da man lære at tage ansvar for andre, og hvor man samtidig bliver en del af et fælleskab.

De tre ord som beskriver mig bedst er energisk, livsglad og positiv på livet.

Det jeg håber med Queen of Scandinavia er at jeg får et eventyr, med masser af nye muligheder og oplevelser. Eventyret er først lige begyndt – og vi er kun ved 1. kapitel – men jeg glæder mig meget til at være en del af Queen Of Scandinavia – så hvis jeg skal forsætte til næste kapitel så vil jeg blive meget taknemlig hvis I vil stemme på mig.

Hvilken pige synes du bør vinde titlen som Miss Popularity 2015, og derved være sikret en plads i TOP 10? Stem her.. 

Husk at du kan følge med i Queen Of Scandinavia 2015 på vores instagram @Queenofscandinavia og @josephinehelbrandt


Comments


bottom of page