top of page

Se finalisterne til Queen Of Scandinavia 2015 og stem! Hvem kan du bedst lide?

20 smukke piger er blevet udvalgt til finalen på Queen Of Scandinavia 2015. I løbet af juni og juli offentliggøre vi finalisterne. Du kan se de første 12 offentliggjorte finalister her og her og her.

I dag er et blevet tid til at offentliggøre fire piger mere. I bunden af indlægget, kan du stemme på hvilken af de fire piger, som du synes skal vinde titlen som “Miss Popularity” og derved være sikret en plads i TOP 10 når den store finale afholdes den 31/7 på STAY Copenhagen.

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor, frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder af fotograf Lasse Steinmetz

Isabella

150531_queen_of_scandinavia_21927
150531_queen_of_scandinavia_21965

Til dagligt går jeg på Handelsgymnasiet i Herning, hvor jeg har valgt rejselinjen, da jeg elsker at opleve verden. Udover at gå i skole, arbejder jeg i Nielsens, som er en tøjbutik, hvor jeg ekspederer kunder. Det elsker jeg, da jeg godt kan lide at være i kontakt med mennesker. Jeg bruger omkring 3 dage i ugen på fitness, og hvis man ikke finder mig der, er jeg sammen med veninder eller familie.

De tre ord der beskriver mig bedst, vil jeg sige er: energisk, selvsikker og imødekommende.

Jeg vil gerne vinde Queen of Scandinavia, fordi jeg altid har gået meget op i skønhed – både udenpå, men også indefra, så jeg så dette som en oplagt mulighed, for at vise begge dele. Derudover skiller jeg mig ud fra mængden, da jeg netop ikke har det skandinaviske look. Jeg har grønlandske aner og jeg vil gerne være med til at repræsentere en del af Skandinavien, der ikke ses så tit.

Line


150531_queen_of_scandinavia_22745
150531_queen_of_scandinavia_22827

De tre ord som beskriver mig bedst er kreativ, social og livsnyder.

Jeg trives rigtig godt i et fællesskab med humor, puls og ikke mindst respekt for hinanden. Jeg finder mode branchen utrolig fascinerende, og følger med både indenfor den internationale modeverden, som den aktuelle stil her i Danmark. Jeg inspireres af de omgivelser og personer, som jeg er sammen med, og kan lide at eksperimentere og herved skabe min egen stil.

Jeg har stor rejselyst og fascineres af de forskellige kulturer og mentaliteter der er spredt verden over.  Den største indsigt, jeg har fået fra mine rejser er, at jeg kan lide at møde mennesker. Og jeg er endda god til det. Jeg ønsker en hverdag, hvor jeg udfordres professionelt og personligt.

For mig handler det mest om den indre skønhed, idet denne gør alle mennesker smukke på deres egen særlige måde. Med dette udgangspunkt tænker jeg, at jeg vil være en god repræsentant for Danmark.

Emilie

150531_queen_of_scandinavia1627
150531_queen_of_scandinavia1679

De tre ord der beskriver mig bedst er struktureret, energisk og godhjertet.

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia, fordi jeg mener jeg både har nogle indre og ydre kvaliteter, som vil kunne repræsentere danmark med et godt forbillede. Jeg er en selvsikker pige, som har styr på tingene og når det kommer til konkurrencer giver jeg mig 110 procent!

Sofie


150531_queen_of_scandinavia_23038
150531_queen_of_scandinavia_23153

De tre ord som beskriver mig bedst er energisk, livsglad og positiv på livet.

Det jeg håber med Queen of Scandinavia er at jeg får et eventyr, med masser af nye muligheder og oplevelser. Eventyret er først lige begyndt – og vi er kun ved 1. kapitel – men jeg glæder mig meget til at være en del af Queen Of Scandinavia – så hvis jeg skal forsætte til næste kapitel så vil jeg blive meget taknemlig hvis I vil stemme på mig.

Hvilken pige synes du bør vinde titlen som Miss Popularity 2015, og derved være sikret en plads i TOP 10? Stem her.. 

Husk at du kan følge med i Queen Of Scandinavia 2015 på vores instagram @Queenofscandinavia og @josephinehelbrandt


bottom of page