top of page

SE MIN VILDE FORVANDLING
Det var tid til den helt store forvandling, da jeg i sidste uge satte mig til rette i frisørstolen hos Linette, der har LK hair & makeup på Frederiksberg. Når jeg engang i mellem står overfor et særligt arrangement, så går jeg til Linette for at få fikset hår og makeup. Hun kan bare trylle med både makeuppensler og krøllejern på en helt anden måde, end jeg selv kan.

Denne gang skulle jeg styles fordi vi skulle fejre Andreas 30 års fødselsdag. Jeg blev helt vild glad for både hår og makeup, som ikke bare så fantastisk ud, men som også holdt hele dagen, aftenen og natten!

Hvis du står overfor noget særligt, hvor du gerne vil se lidt ekstra godt ud, så kan jeg virkelig anbefale at tage kontakt til Linette . Hun har en imponerende evne til at forstå hvad man ønsker, samtidig med at hun kan se hvad der passer til ens ansigtsform og træk.

FØR OG EFTER
I starten af januar var jeg forbi Linette sammen med Patricia, som vandt en makeover i min december-giveaway. Hvis du ikke nåede, at se den video vi lavede, da Patricia blev stylet, kan du se den her. I videoen kommer Linette også med en række tips og tricks til, hvordan du kan style dig selv på nye måder der hjemme

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt


Comments


bottom of page