top of page

SE VIDEOEN: MIT BEDSTE BEAUTY TIP

I dag får I mit bedste beauty tip, ser hvordan behandlingen foregår og får fif til hvordan du selv finder den bedste klinik i dit område. Det hele foregår i en video, som jeg netop har lavet færdig 🙂

Jeg er endnu ikke top cool til det der med video, men jeg synes det er rigtig sjovt, så hvis det er noget I kan lide, vil jeg prøve at lave nogle flere? 🙂

Som I kan se i videoen er mit bedste beauty tip, og det som ligger øverst på listen når jeg skal vælge hvilke skønhedsbehandlinger jeg vil bruge penge på, eyelash extensions. Jeg har haft mine i snart tre år, og de 14 dage jeg måtte undvære dem, fordi min faste vippedame var på ferie, var et sandt mareridt (i hvertfald næsten 😉 )

Jeg lærte i hvert fald på ny at elske og værdsætte mine ekstra vipper.Mine eyelash extensions betyder, at jeg ikke behøver bruge mascara og derfor heller ikke behøver at fjerne den om aftenen. Det giver meget mere tid i hverdagen og ofte kan jeg gå ud af døren helt uden makeup. Det synes jeg er virkelig dejligt og det giver en skøn frihed.

Der findes rigtig mange skræk historier om, at eyelash extensions kan ødelægge dine egne vipper, og det kan de også, hvis du får dem sat på et sted, hvor de ikke er dygtige nok til det de laver. Jeg har altid selv været meget omhyggelig med at undersøge de steder hvor jeg har fået det lavet, for jeg skal ikke nyde noget af, at miste mine egne vipper. I dag går jeg fast hos Lash Lab på Christianshavn, og det er indtil nu det bedste sted jeg har fået det lavet. Carla der har biksen er utroligt professionel, sikker på sine hænder og så har hun en god fornemmelse for sine kunder. Man kan jo få lavet forskellige eyelash extenions med forskellige længer, tykkelse og buninger, og det er en stor hjælp når behandlere kan hjælpe med at se, hvad der vil klæde en.

Bor du i Odense kan jeg anbefale Camillas Wellness, og ellers er mit råd generelt at tjekke klinikkernes facebookside. Her skriver andre kunder ofte hvis de har haft en dårlig oplevelse, og det kan hjælpe dig til at gå uden om de steder, hvor andre har oplevet at de ekstra vipper, har ødelagt deres egne.

Tjek også altid priserne. Når det kommer til eyelash extenions hænder pris og kvalitet virkelig sammen. Dem der er billige, er ofte ikke dygtige nok til at tage mere for det. Her betaler det sig altså virkelig ikke at spare.

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page