top of page

SEKS COOL SOLBRILLER TIL DIN SOMMER


Jeg er mere end normalt afhængig af solbriller, og jeg køber gerne mindst fem nye par hver sommer. Jeg elsker at lege med farverige solbriller, og se hvordan de kan være med til at sætte prikken over i’et på et hvert outfit. Jeg kommer her med seks forskellige par, som jeg synes er super cool.


Jeg er en mega sucker for helt hvide outfits om sommeren, og dertil går et par farverige solbriller ekstra godt. Den her frække model med runde glas i lyserød er en rigtig statement solbrille, der skiller sig ud og bliver lagt mærke til. Derfor synes jeg også at den fortjener et enkelt, ensfarvet tøjvalg, så brillen virkelig får lov til at komme til udtryk. Både hvid, grå og sort ville gå fantastisk til de her biller.

Solbrille fra Nelly til 89 kr.

justfine

Et stensikkert solbrille-hit i år kunne meget vel være de her fine pilotbriller. Modellen har vært populær siden 1930’erne og med de nye rå justeringer bl.a. den rå bøjle for oven, er det her en helt sikkert vinder. Solbrillerne passer perfekt både til det rå look med en læderjakke og et par ruskindsstøvler, men kan også sagtens gå til en sommerkjole. Personligt er det her sådan et par solbriller, som jeg ville tage på til Distortion, en sensommer aften i de københavnske gader eller til hverdag, fordi de er rå og den storte farve går til det meste.

Solbrille fra JUST FINE til 249 kr.

gina

Et par lidt mere neutrale solbriller er også et must til din solbrillesamling. Det her par er perfekte til at have liggende i tasken eller bilen, hvor spontane solbrille-situationer kan opstå, og du bare har brug for et par til at tage solens stråler eller måske som hårbøjle i vinden? De her solbriller er perfekte til den slags situationer.  De passer til de fleste outfits og ser cool og tjekkede ud uanset hvordan du styler dem.

Solbrille fra Gina Tricot til 79 kr.

RA254E00U-O13@12_Fotor

Tør du skille dig lidt mere ud, er de her frække solbriller fra Ray Ban, også super in den her sommer. Der er blevet plads til st lege lidt mere med både form og farve, og de her super cool retro briller gør det med en stilsikker balance. De passer både til dit festivallook, men også til en hvid kjole og glas rosé på stranden. Personligt ville jeg elske de her briller sammen med en armygrøn top.

Solbrille fra Ray-Ban hos Zalando til 1095 kr.

De her solbriller er de hotteste blogger- og instagrampigerne bærer den her sommer. Det luftige stel og det fine glas med spejlrefleks er super cool, og kan pifte et hvert outfit op. Den neutrale sølv stel kan gå til alle farver, og brillerne fungere både til rå outfits, men også til de faverige sommerkjoler. Med de her elegante og feminine – og samtidig rå solbriller er du helt sikker på, at du er opdateret på den mest trendy solbrille stil i år.

Solbrille fra JUST FINE til 249 kr.


Den her solbrille er til dig der gerne vil have et par der holder år efter år. Det stilsikre design forbliver et hit, og du kan være helt sikker på at de ikke er gået af mode til næste år. De passer til de fleste outfits og situationer, så de kan bruges som en cool hverdagssolbrille hele året.

Solbrille fra Ray-Ban hos Sunglassesshop til 760 kr.

// Josephine

Comments


bottom of page