top of page

SEKS COOL SOLBRILLER TIL DIN SOMMER


img_1310-1.jpg

nelly_Fotor

Solbrille fra Nelly til 89 kr.

justfine

Et stensikkert solbrille-hit i år kunne meget vel være de her fine pilotbriller. Modellen har vært populær siden 1930’erne og med de nye rå justeringer bl.a. den rå bøjle for oven, er det her en helt sikkert vinder. Solbrillerne passer perfekt både til det rå look med en læderjakke og et par ruskindsstøvler, men kan også sagtens gå til en sommerkjole. Personligt er det her sådan et par solbriller, som jeg ville tage på til Distortion, en sensommer aften i de københavnske gader eller til hverdag, fordi de er rå og den storte farve går til det meste.

Solbrille fra JUST FINE til 249 kr.

gina

Et par lidt mere neutrale solbriller er også et must til din solbrillesamling. Det her par er perfekte til at have liggende i tasken eller bilen, hvor spontane solbrille-situationer kan opstå, og du bare har brug for et par til at tage solens stråler eller måske som hårbøjle i vinden? De her solbriller er perfekte til den slags situationer.  De passer til de fleste outfits og ser cool og tjekkede ud uanset hvordan du styler dem.

Solbrille fra Gina Tricot til 79 kr.

RA254E00U-O13@12_Fotor

Tør du skille dig lidt mere ud, er de her frække solbriller fra Ray Ban, også super in den her sommer. Der er blevet plads til st lege lidt mere med både form og farve, og de her super cool retro briller gør det med en stilsikker balance. De passer både til dit festivallook, men også til en hvid kjole og glas rosé på stranden. Personligt ville jeg elske de her briller sammen med en armygrøn top.

Solbrille fra Ray-Ban hos Zalando til 1095 kr.

DRILL_Fotor

Solbrille fra JUST FINE til 249 kr.


sunglassesshop

Solbrille fra Ray-Ban hos Sunglassesshop til 760 kr.

// Josephine

bottom of page