top of page

SILVER PANTS AND SUNSETJeg ligger dybt dybt begravet under min bacheloropgave de her dage. Vi skal aflevere den 2 december, og I kan sikkert tænke jer til hvor fed en følelse det bliver. Den tredje eller fjerde januar skal jeg op og forsvare opgaven og derefter er jeg endelig færdiguddannet journalist. Det bliver så fantastisk at være færdig!

Mens jeg sidder her hjemme i vintermørket og kæmper mig igennem opgaven, så nyder jeg engang imellem godt af en lille overspringshandling. I dag bruge jeg lige tyve minutter på at se feriebilleder fra Andreas og min efterårsferie igennem. Indtil min ryg fuckede up, så havde vi virkelig nogle skønne dage med vin, kys og kærlighed. Lige nu kunne jeg godt bruge sådan et par dage i solen igen. Godt der ligger en skøn ferie til Mauritius og venter i januar.

Bukserne jeg har på, på billedet er fra Zara til kun 179 kr!!!, silkeskjorten er ooooold, men du kan finde en magen til her, og den hvide sweater er faktisk også ret gammel men også fra Zara, du kan finde en der minder om her. De hvide sneaks er fra Nike.

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page