top of page

SJOVERE, SMUKKERE OG NEMMERE // MIT BEDSTE BEAUTY-TIP TIL DIN SOMMERFERIE


Sommer, sol, havvand og helt masse gode dage på stranden. Det kan næsten ikke blive bedre – og dog. Ofte vil man gerne se bare nogenlunde ud, når man hopper ud af døren i strandkjole og klipklapper, men makeup gør jeg bare ikke særlig godt under den bagende sol.. Så hvad gør man så?

Svaret er enkelt og er efterhånden blevet min allerstørste afhængighed. Eyelash extensions. De fine mørke bambi-vipper, som bliver sat skånsomt fast på mine egne, betyder at jeg altid føler mig præsentabel, selv helt uden makeup. Det gør hverdagen meget nemmere, men særligt når jeg er på ferie, nyder jeg at kunne gå igennem dagen, uden at putte noget som helst andet end solcreme i ansigtet, og stadig se frisk og pæn ud.

Jeg kan uden problemer både bade, nyde solen og danse hele natten, uden at skulle bekymre mig om mørke mascara-render under øjenene. Det elsker jeg virkelig, og jeg føler, at mine eyelash extensions er med til give mig en smukkere, sjovere og nemmere ferie.

RABATKODE

Jeg får lavet mine vipper hos Art Of Wellness i Lyngby, og jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, så I kan få 10 procent rabat på alle vippe-behandlinger. Det eneste du skal gøre er at tilføje koden “josephine helbrandt” i kommentarfeltet, når du booker tid til din behandling. 🙂

Hos Art Of Wellness kan du være helt sikker på, at dine egne vipper ikke tager skade af behandlingen. Tvært imod har mine vipper fået et sundere liv, nu hvor jeg ikke smører dem ind i mascara og gnider dem ind i makeupfjerner hver dag.

Comentarios


bottom of page