top of page

SODASTREAM POWER – BIRTHDAY GIVE AWAY!


Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ikke er verdensmester i at få drukket nok vand i hverdagen. Særligt når jeg er på arbejde, går timerne hurtigt foran skærmen og så får jeg stort set ikke drukket vand før jeg kommer hjem og skal have aftensmad. Det er virkelig usundt, og derfor har jeg også forsøgt, at gøre noget ved det.

Min sodastream maskine, har virkelig været en hjælp til at få drukket mere, og efter at de nye ‘free‘ smagsvarianter uden konserveringsmidler og kunstige søde-, farve- og smagsstoffer er kommet på markedet, er det blevet endnu sjovere, at pifte hverdagens vandindtag lidt op.

I anledning af min fødselsdag på torsdag, udlodder jeg en virkelig lækker Sodastream Power maskine til en af jer! Det er den nyeste Sodastream maskine på markedet, og den har (modsat de første modeller) så flot et design, at den sagtens kan stå fremme på køkkenbordet!

Udover maskinen som har en værdi af 1599 kr. får du også et par lækre Free smagsvarianter med!


sopastream

Sådan deltager du i konkurrencen For at være med i lodtrækningen om en lækker Sodastream Power maskine + en omgang smagsvarianter, skal du følge mig på instagram @josephinehelbrandt og samtidig følge min blog via Bloglovin’ (Du kan signe op ude i højre side af din browser)

Når du har gjort det, skal du smide en kommentar til dette indlæg, med hvorfor du gerne vil vinde. Husk at skriv dit navn og mailadresse korrekt, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Vinderen trækkes den 8 maj og får direkte besked på mail!

Held og lykke!

// Josephine

Comments


bottom of page